2019-04-21 06:17:522019-04-21 06:17:522019-04-21 06:17:52 Hella

Blog

Optimale zone-markering met de nieuwe VISIOTECH-projectiemodule

VISIOTECH-projectietechnologiemaakt communicatie met licht mogelijk.
 

Vooral bij gemeentelijke en hulpverlenende voertuigen speelt werkveiligheid een enorm belangrijke rol. Daarom kan een duidelijke markering of scheiding van gevarenzones een belangrijke bijdrage leveren aan het waarborgen van die veiligheid. Tot nu toe moest een dergelijke markering met de hand worden uitgevoerd - met als nadeel dat dit niet alleen tijdrovend was, maar ook relatief statisch omdat de markeringen niet gemakkelijk naar behoefte konden worden verplaatst. Daarom heeft HELLA, met haar nieuw ontwikkelde VISIOTECH-projectiemodule, nu de perfecte oplossing.

Dankzij de speciale lensoptieken van de module kunnen waarschuwingssignalen en symbolen eenvoudig en snel op de grond voor het voertuig worden geprojecteerd. Enkele projecties kunnen op verschillende manieren worden ontworpen en kunnen vervolgens individueel worden ontwikkeld en geïmplementeerd naar wens van de klant. 

De eerste HELLA projectiemodule van deze soort, die al beschikbaar is, projecteert een uitroepteken als waarschuwingssymbool. Dankzij de hier gebruikte LED-technologie is de vermogensvereiste van de multispanningsmodule (12-48 volt) slechts 35 watt. De module heeft een afmeting van 250 mm x 140 mm x 90 mm. Wanneer de montage op een hoogte van twee meter wordt uitgevoerd, meet de projectie zelf vervolgens ca. vier meter en kan daarom bijzonder goed worden gezien en geregistreerd.

Het HELLA VISIOTECH-projectieconcept: een innovatieve bijdrage aan de veiligheid op de werkplek!

Bekijk de video over VISIOTECH op YouTube.

 

Reageren is niet meer mogelijk.

Onze specialisten


HELLA blogs. We delen onze kennis graag.
 

Juan Alonso
Product Manager elektronica en equipment

Marcel van Baalen
Product Manager special OE

Martin Baars
Product Manager thermomanagement

Rini de Boer
Product Manager remmen en installatiemateriaal

Willy Vermuyten
Product Manager universele verlichting

Eric Weidema
Product Manager voertuigspecifieke verlichting, gloeilampen en ruitenwissers
 

Voor vragen of opmerkingen:
bnl.communication@hella.com